Etherische oliën & Raindrop

Copyricht 2010 Hondenkapsalon 't Snuffeltje. Alle rechten voor behouden.

0477 69 80 33

Trimsalon - Raindrop & massage voor honden!

Etherische oliën van Young Living

Itovi scan en Raindrop

 

Wat zijn etherische oliën?

 

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten.

 

Dit gebeurt volgens een welbepaald procédé om de essentie of de levenskracht van de plant te bevatten die er van nature in aanwezig is. Elke plant heeft zijn uniek aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook zijn eigen toepassing.

 

In de aromatherapie is het belangrijk dat je oliën gebruikt die 100% zuiver zijn en niet vermengt zijn met synthetische tegenhangers.

 

Ze komen in alle delen van de plant voor: bladeren, bloemen, bloesem, vruchten, zaden, twijgen, bast, hout, wortels en harsen. Ze zijn in het weefsel van de plant te vinden als hele kleine geurige druppeltjes in speciale zakjes.

 

Waarom Young living?

 

Young Living produceert al meer dan 20 jaar de fijnste oliën van hoogwaardige kwaliteit en met meer dan 250 verschillende oliën hebben zij de grootste selectie zuivere & gemixte oliën van alle essentiële olie producenten.

 

Als een olie niet aan de strenge kwaliteitsnormen voldoet, zal Young Living het niet te koop aanbieden. Soms zullen oliën pas beschikbaar zijn wanneer er meer geproduceerd van kan worden.

 

Zij zijn de enige producent in de wereld met een ‘Seed to Seal proces’ omdat ze elk aspect van de productie controleren.

 

Young Living is de enige essentiële oliën producent die eigenaar is van hun eigen boerderijen of samen werkt met boerderijen die bereid zijn te voldoen aan hun kwaliteitsnormen voor de teelt, oogst en het distilleren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raindrop Techniek?

 

De Raindrop Techniek brengt kalmerende, energie gevende en verzachtende essentiële oliën samen. De essentiële oliën kunnen andere therapieën versterken en de toepassingen zijn eindeloos. De Raindrop kan bij honden helpen om ze in balans te brengen zowel op fysiek, emotioneel en energetisch vlak. Het kan de hond helpen bij: verminderen van pijnsymptomen, te kalmeren, immuunsysteem te versterken. Een aanrader bij allergiën of bij ontgiftiging bijvoorbeeld na voerverandering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij geven ook ontspannings- en spiermassages,

met etherische oliën.

 

Itovi scan

 

Hoe gaan we te werk?

De scan duurt ongeveer 3 minuten, daarna krijg je uitleg over je uitslag. Als de scan afgerond is, is het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk Itovi rapport. Op basis van dit rapport zal de Itovi app laten zien op welke oliën en/of supplementen je lichaam het beste reageerde. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen en de frequenties terug in balans brengen. Wanneer de scan gemaakt is krijg je van ons de mondelinge uitleg over jouw scan, maar ook wordt het rapport naar jouw mailadres gestuurd. In het rapport staan dus de oliën en/of supplementen die jouw lichaam op dat moment aangeeft nodig te hebben. Je zult versteld staan wat een Itovi je allemaal gaat vertellen.

 

Opmerking

De Itovi stelt geen diagnose, maar kan als ondersteunend

alternatief gebruikt worden. We behandelen niet,

schrijven geen medicijnen voor en geven geen medisch

advies. Bij medische klachten raden we altijd aan om

eerst een arts of dierenarts te raadplegen!!!

 

 

Verhaert Cindy

Young Living Distributor member ID 11294940

 

Verhaert Vicky

Young Living Distributor member ID 13784754

 

 

De gebruikte producten en technieken zijn niet bedoeld als diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van enige ziekte. De gegeven adviezen zijn geen medisch advies en mogen niet gezien of gebruikt worden als vervanging van een dierenarts, ze zijn louter informatief en ondersteunend. Indien uw dier ziek is dient u medische hulp te zoeken. De gebruikte producten zijn van het merk Young Living, 100% natuurlijke producten! Wegens het enorme verschil in kwaliteit van essentiële oliën, kan het gebruiken van een slechte kwaliteit olie gevaarlijk of zelfs dodelijk zijn voor uw dier! Hondenkapsalon ‘t Snuffeltje en Young Living kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het verkeerd gebruik of toepassen van de gegeven adviezen en de schade die hier mogelijk uit voortkomt. Uw gegevens zijn enkel voor interne opvolging en zullen niet doorgegeven worden aan derden. U kan ze ten alle tijden inkijken of wijzigen.